Keyveni Yemek

1985 yılından beri Mis&Keyveni Catering olarak sektörde hizmet veren Keyveni, aradan geçen her yılla birlikte daha güvenilir bir marka statüsüne ulaşmanın gururunu yaşıyor. Sağlık koşullarına verdiği önemle kalitesini hiç düşürmeden, lezzeti estetikle bir arada sunan Keyveni, müşteri memnuniyetini her şeyden ön planda tutuyor.

Keyveni ekibi olarak senelerdir ödün vermeden sürdürdüğümüz hizmet anlayışımızı, emeğiz ve sevgimizle harmanlayarak müşterilerimizin beklentilerine cevap vermekteyiz.

Çiftlikten sofraya kadar takip edilen kalite kontrol sürecimiz ve hijyen standartlarımız teknolojik ekipmanlarımızla denetim altında tutulmaktadır.

Yılların tecrübesiyle Keyveni en güvenilir hizmeti sunmanın gururunu taşıyor. Uzman kadrosuyla lezzetten ve hijyenden asla ödün vermeyen Keyveni, müşterilerine karşı sorumluluğunu daima en iyi şekilde yerine getiriyor.

İsmi Anadolu'ya özgü bir deyim olan ve "yemeğin ustası, hünerli ve marifetli" anlamına gelen Keyveni, daima adına yakışır bir şekilde hareket ederek, yaşamımızın temel ihtiyacı yemeği hijyenik ortamlarda hazırlayıp, müşterilerine özenle sunuyor.

Türk Mutfağı'nın geleneksel ve özgün kültürünü yansıtan Keyveni, modern yöntemlerle hazırlanan yemekleriyle, çeşitliliği ve lezzeti bir araya getiriyor.

Toplu yemek hizmetini diğer tür yemek hizmetlerinden ayıran en önemli özellik, bu hizmetten yararlanan kişilerin yemeklerini bulundukları ortamlarda yemek mecburiyetinde olmalarıdır. Bu mecburiyeti bir zevke dönüştürmek de bizim görevimizdir.

En kaliteli ürünü en kısa zamanda, en uygun şartlarda vermek başlıca görevimiz olduğu için üretimimizle sözüne ve işine güvenilir bir kuruluş olarak tanındık. ISO 9001:2000, ISO 22000 ve OHSAS 18001 sistemlerini tesisimize yerleştirip uygulamasına geçmekle birlikte T.C. Gıda Kodesi'ne ve ilgili yönetmeliklere uygun üretim yapmaktayız. İyi bir ürünün, en iyi kalitede hammaddeyi hijyenik şartlarda işleyip en uygun ortamlarda müşteriye ulaştırmak olduğunun bilincindeyiz. Müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması, müşteri ihtiyaçlarını tespit edip beklentileri karşılamak, memnuniyeti sürekli kılmak için kaynakların etkin ve seçici kullanıldığı firmamızda faaliyetlerin tümü şeffaflık ilkesine dayanmaktadır. Menülerimiz aylık olarak Diyetisyenimiz tarafından yapılmaktadır. Menüler, müşterilerinin sektörüne göre protein, karbonhidrat, kalori hesabı yapılarak oluşturulur. Hijyenin sürekliliği Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekimler tarafından sağlanmaktadır. Üretim tesislerimizin 24 saat müşteri ziyaretine açık olması, şeffaflığımızın en iyi göstergesidir. Dikkat ettiğimiz diğer bir önemli nokta da çevrenin korunması ve iyileştirilmesidir.

Biz şunu biliyoruz ki Catering sektöründe artık uluslar arası ortak bir standart oluşmuştur. Biz kolaylıkla oluşturulabilen bu standartların daha da ötesine geçilebileceğini ve daha sağlıklı lezzetler için rekabet edilemez düzeyini de aşabileceğimizi, ufkun ötesindeki ufuklara hitap edebileceğimizi biliyoruz…

Hepimizde iz bırakan "Yemek hazır" seslenişinin sıcaklığını, Keyveni olarak sunduğumuz yemeklerde her zaman bulacaksınız...

Keyveni'de sunduğumuz lezzet dünyamızda evlerinizde hünerle hazırlanan lezzetleri aratmamak en önemli çabamızdır.

Sadece hazır yemek konusunda hizmet vermekle kalmayıp, pastane ve ekmek imalat ünitelerimizle de sizlerin karşısına çıkmaktayız

.Pastane imalat bölümümüzde; pasta, kuru pasta, kek, poğaça, börek çeşitleri, tatlı olarak da sütlü tatlılar ve baklava çeşitlerini hizmetinize sunmaktayız.

Ayrıca organizasyonlarınız için geniş kokteyl menülerimiz ile özel günlerinize renk katmaktayız...