Yemekçi

?irket tarihcesi
1985 y?l?nda Y???T GIDA SANAY? ad? alt?nda kurulan Yemekçi, 20 y?l? a?k?n tecrübesi ve ön planda tuttu?u mü?teri memnuniyeti politikas? ile zaman içerisinde toplu yemek sektöründe tercih edilen bir marka haline gelmi?tir. E?itimli personeli, kaliteli hizmeti, teknolojiye ve sa?l??a verdi?i önem ve farkl? lezzetleriyle Yemekçi Türkiye'nin önde gelen topluluklar?na yemek hizmeti vermektedir. Yemekçi, bir Buluto?lu G?da kurulu?udur. 30 Y?l? a?k?n bir süredir g?da sektöründe faaliyet gösteren Buluto?lu G?da, tüm vilayetlere servis vermekte, Azerbaycan ile birlikte tüm kom?u ülkelere g?da maddesi ihracat? yapmakta ve Buluto?lu G?da bünyesindeki tüm kurulu?lar?n lojistik ihtiyaçlar?n? kar??lamaktad?r.

Vizyon ve de?erler

Misyon
Do?ru yerde, Do?ru mü?teriye, Do?ru hizmet verme felsefesi çevresinde mü?terimizin ihtiyaçlar?n? kar??layarak çözüm ortaklar? olmak.

Vizyon
Mevcut mü?terimize sürekli yüksek kalitede hizmet vererek ve yeni mü?terilerimizin çözüm orta?? olup ba?ar?lar?na katk?da bulunarak toplu yemek sektörünün lideri olmak.

De?erler
Yüksek kalitede güvenilir hizmet, geli?ime aç?k anlay??, i?leyi?te yarat?c?l?k,sürekli mü?teri memnuniyeti ve tak?m çal??mas?.

Hizmet yelpazesi

Ta??ma Üretim

Yemekçi, Profesyonel kadrosu ile son teknolojinin kullan?ld??? merkez mutfa??nda üretti?i lezzetli ve sa?l?kl? yemekleri, hijyenik ?s? zinciri içerisinde siz de?erli mü?terilerine ula?t?r?p, e?itimli personeli ile servis edilmesini sa?lar.

Yerinde Üretim

Kurulu?unuzun mutfa??nda, size özel yemekçi kadrosu ile uluslararas? standartlara uygun olarak üretim yapar. Hijyen kurallar?na dikkat edilerek sa?l?kl? üretim, kaliteli servis ve servis sonras? hizmetler yemekçi personeli taraf?ndan sa?lan?r.

Özel Organizasyonlar

Özel organizasyonlar?n?zda, organizasyonun içeri?ine göre farkl? ve yarat?c? lezzetler sunabilen Yemekçi, deneyimli servis ekibi ile kusursuz bir hizmet gerçekle?tirir.

Ayn? zamanda organizasyonlar?n özelliklerine göre farkl? konseptler sunabilen Yemekçi, uygun mekan dekorasyonu , müzik seçimi ve sunum ?ekliyle ilgili yarat?c? çözümler sunar.

Üretim

Diyetisyenler ve g?da mühendisleri kontrolünde mönüler olu?turan Yemekçi,mü?terilerine daha lezzetli, sa?l?kl? ve keyifle tüketilen yemekler sunmay? hedefler.

Geli?mi? mutfak teknolojilerinin kullan?ld??? üretim alan?nda, e?itimli ve deneyimli personeli ile hijyen kurallar?na uygun olarak,g?da mühendisleri ve g?da teknikerleri kontrolünde üretim gerçekle?tirilir.

Özellikle Ta??ma üretimi seçmi? olan mü?terilerine, Yemekçi mutfa??nda haz?rlanan yemekler, s?cakl?k,lezzet ve görünümünü kaybetmeden,sa?l?kl? ko?ullarda ?s?ya duyarl? termoboxlar içerisinde,hijyen esasl? paslanmaz malzeme ile özel olarak kaplanm?? araç filolar?na yüklenerek ula?t?r?l?r.

Yemekçi çi? ve pi?mi? ürünlerin düzenli olarak kontrolüne de büyük önem vermektedir. Söz konusu kontrol analizleri,ba??ms?z bir laboratuar taraf?ndan Yemekçi'nin kalite departman?nda çal??an mühendisler gözetiminde yap?l?r.

Sunum

Güleryüzlü ve genç kadrosuyla,mü?teri memnuniyetini ön planda tutarak, yemekhane ortam?n? restoran atmosferine çeviren Yemekçi, i? yerinden okula ,hastaneden ?antiyeye tüm mekanlarda en kaliteli hizmet sunmay? hadeflemektedir.
Sürekli ileti?im içinde oldu?u mevcut mü?terinin beklentilerive ihtiyaçlar?n? analiz ederek mü?teri memnuniyetiniölçmekte ve bu do?rultuda hizmet kalitesini artt?rmaktad?r.

Hammadde temini

Güvenli g?da için güvenli hammadde temini ?artt?r. Bu anlamda Yemekçi,ülkenin önde gelen seçkin ve kaliteli üretim yapan firmalar? ile çal??maktad?r. Mü?terilerine dengeli ve
sa?l?kl? yemek sunma anlay??? ile tüm birimlerinde minimum stokla çal??arak,taze ürünler sunulmas?n? sa?lamaktad?r.

Ürün temin edilen tedarikçi firman?n denetleme ve de?erlendirme faaliyetleri Kalite Güvence Departman? taraf?ndan yürütülmektedir. Hammadde güvenlili?i,yap?lan denetim faaliyetleri,sertifikalar ve belgelerle izlenmektedir.

Özenle temin edilen hammaddeler,uygun ?ekilde düzenlenmi? alan ve ko?ullarda depolan?r

Yemekcide kalite

Kaliteli yeme?in, hijyenik ko?ullarda haz?rlanm?? ve
servise sunulmu? yemek oldu?una inanan ve bu ilke do?rultusunda mü?teri memnuniyetini hedefleyen Yemekçi ,
bünyesinde kalite güvence departman? olu?turmu?tur.

ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile çal??an Yemekçi uygulanmakta olan g?da güvenli?i (HACCP) Sistemini de ,
TSE' den belgelendirmistir.
0HSAS 18001 ?? Sa?l??? ve Güvenli?i Yönetim Sistemi ile de çal??makta olup bu konularda da sertifikaya sahiptir.

HACCP Sisteminin amac? , %100 g?da güvenli?idir.Yemekçi bunu yapabilmek için g?dalar?n üretiminden tüketimine kadar olan süreç içerisinde g?da maddelerinde ortaya ç?kabilecek tehlikeleri belirler,analiz eder ve bu tehlikeleri ortadan kald?rabilmek için gerçekle?tirilecek faaliyetleri tespit ederek bunlar?n yerine getirilip getirilmedi?ini kontrol eder.

Bu amaçla Kalite Güvence Departman?m?zda çal??an,G?da Mühendisleri ve G?da Teknikerleri taraf?ndan ,tüm i?letmelerimiz ziyaret edilerek Hijyen-HACCP-g?da güvenli?i denetimleri gerçekle?tirilir.

Ayr?ca tüm i?letmelerimizde ba??ms?z bir kurum olan JOHNSON DIVERSEY firmas? taraf?ndan

g?da güvenli?i denetimleri

üretim ve servis noktalar?ndan al?nan g?da örneklerinin mikrobiyolojik kontrolü,

içme ve kullanma suyunun mikrobiyolojik kontrolü

ekipmanlar, çal??ma yüzeyleri, personelimizin elleri ve çi? tüketilen sebzelerin temizlik ve dezenfeksiyonunun etkinlik kontrolü periyodik olarak yap?l?r.


E?itim

Yemekçi kalitesinin s?rr? bilinçli personeldir.Bunu,
uygulamakta oldu?u e?itim politikas? ile çal??anlar?n? ki?isel ve mesleki olarak e?itimlere tabi tutup bilgi ve deneyimlerini geli?tirerek sa?lamaktad?r.

Teknolojik geli?meler ,sistem de?i?iklikleri vb. konular dikkate al?narak ,yönetim personeli ve di?er personel için belirlenen e?itim ihtiyaçlar?,Kalite Güvence Departman? taraf?ndan y?ll?k olarak haz?rlanan e?itim plan? çerçevesinde e?itimler programl? bir ?ekildegerçekle?tirilir.